Maailma vallutanud seebikas «Armastuse võim» alustab täna TV3 ekraanil

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teleseriaal „Armastuse võim“
Teleseriaal „Armastuse võim“ Foto: TV3

Kui Sulle meeldib "Metskass", siis täna alustab midagi veel paremat! Uus vägev armastussari, mis just praegu lööb laineid  kogu maailmas. Ainuüksi USAs on sellel Mehhiko seriaalil enam kui 50 miljonit vaatajat! Selle suve kirglikum armukolmnurk koos Metsiku kassi staari jõuab nüüd ka TV3 ekraanile Marlene Favelaga!

Sari kahest rivaalitsevast perekonnast. Kahe eduka perekonna vastasseis sai alguse aastate eest, kui Arturo Montenegro ja Eladio Gómez Luna armusid mõlemad kaunisse Juliasse. Julia abiellus Eladioga ja lootis, et õpib ajapikku meest armastama.

Foto: TV3

Kuigi väliselt tundub, et Eladiol on kõik olemas – raha, võim ja armastatud naine – on nende abielu õnnetu, sest Julia ei suuda tema tunnetele vastata ja kannatab seetõttu mehe väärkohtlemist. Julia ainus lohutus on nende poeg David, kes on oma isa täielik vastand. Ühel päeval kohtuvad Arturo ja Julia taas ja mõistavad, et nende tunded teineteise vastu ei ole muutunud.

Foto: TV3

„Armastuse võim“ stardib TV3-s täna kell 16.55!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles