Raadiohääl Rain Kelk vahetati Agnes Aaliste vastu välja?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ajakirja NÄDAL lemmikud 2008/2009 kuulutati välja Viru hotelli restoranis Merineitsi. Pildil parim raadiosaade - SKY PLUS hommikuprogramm - RAIN KELK, RAUNO MÄRKS ja ALARI KIVISAAR
Ajakirja NÄDAL lemmikud 2008/2009 kuulutati välja Viru hotelli restoranis Merineitsi. Pildil parim raadiosaade - SKY PLUS hommikuprogramm - RAIN KELK, RAUNO MÄRKS ja ALARI KIVISAAR Foto: Peeter Langovits

Juba mõnda aega on raadio Sky Plus hommiku-uudiste lugeja mehise hääle asemel noor ja energiline naishääl.

Agnes Aaliste(25), kes on varem kaks hooaega nukuteatris palgal olnud ja nüüd vabakutseline näitleja, tunnistab, et võrreldes noore näitleja palgaga makstakse raadios õiglast töötasu, kirjutab Õhtuleht.

«Noor näitleja teenib Eestis absurdselt vähe! Veidi paremini elavad juba pisut eakamad ja kauem teatris olnud kolleegid, kes lisaks teevad kaasa seriaalides ning reklaamides. Valisin vabakutselisuse, mis oli ka hirmus raske – see jälle on nagu oma hinge müümine. Pead võtma raha pärast vastu pakkumisi, mida muidu iialgi ei võtaks,» ütleb Agnes.

Kui ärkamine kell viis hommikul välja arvata, olevat hommikuprogrammis uudiste lugemine Agnese sõnul lausa unelmate töö. «See on täitsa teistmoodi kui teatris! Tegelikult ei sarnane see millegagi, mida varem teinud olen. Töö raadioeetris on väga mänguline ja nalja saab meil lausa kogu aeg.» Mis kõlab loogiliselt, sest Agnese hommikuprogrammikaaslasteks on elupõlised raadiohundid Alari Kivisaar ja Rauno Märks.

Nagu ikka muudatustega kipub olema, ei suuda kõik nendega kohaneda. Nii on staažikad kuulajad loonud Facebooki lehe, kus soovivad Rain Kelgu jätkamist hommikuprogrammis.

Raadiotööst Rain Kelk loobunud pole, nimelt võib teda kuulda igal täistunnil Raadio 3-s uudiseid lugemas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles