Loe, mis on vene superstaari Timati nõudmised Tanzevalnaja festivalil esinemiseks (2)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Timati
Timati Foto: Promopilt

Vene superstaar Timati teab väga hästi kui valged on Eesti suveööd. Vene suurima räppstaari Timati nõudmised, kes esineb juba 1. juulil Tallinna Lauluväljakul festivalil Tanzevalnaja Volna on väga spetsiifilised. Muuhulgas näib ta teadvat väga hästi, et hotellitoa kardinad peavad olema ekstrapimendavad.

Kui muidu on kõik üldiselt normaalne nii suurekaliibrilise staari puhul, tippklassi luksautod, VIP-teenindus ja kallid joogid, siis mõned punktid on üllatavad. Nii on ekstra rõhutatud, et hotelli pimendavad kardinad peavad olema ekstrapaksud ja sealt ei tohi läbi paista mitte ainuke valguskiir.

Hotelli tuvalisusele on samuti suurt rõhku pandud ning et turvameestel oleks kus jalga puhata, on neile ette nähtud istekohad hotellitoa ukse taga.

Selgelt on ära öeldud, mis juhtub, kui mõni punkt nõudmistest on lohakalt täidetud - sellele järgneb krõbe trahv iga eksimuse eest.

Timati esineb 1. juulil Tallinna Lauluväljakul vene popmuusika suurfestivalil Tanzevalnaja Volna koos suurima vene poptrioga Serebro, endise T.A.T.U. liikme Julia Volkovaga ja r'n'b staari Dominic Jockeriga.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles