Will Smith'i lapsed peavad ennast teistest paremaks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Performers Willow Smith (L) and Jaden Smith arrive at the Metropolitan Museum of Art Costume Institute Gala (Met Gala) to celebrate the opening of "Manus x Machina: Fashion in an Age of Technology" in the Manhattan borough of New York, May 2, 2016. REUTERS/Lucas Jackson
Performers Willow Smith (L) and Jaden Smith arrive at the Metropolitan Museum of Art Costume Institute Gala (Met Gala) to celebrate the opening of "Manus x Machina: Fashion in an Age of Technology" in the Manhattan borough of New York, May 2, 2016. REUTERS/Lucas Jackson Foto: LUCAS JACKSON/REUTERS

Will ning Jada Smithi lastest Willow'st (15) ja Jaden'ist (17) on kasvanud tõelised nartsisissid.

Kuulsad võsukesed on oma veel kuulsamatelt vanematelt kindlasti palju pärinud, kuid nii õrnas eas oma muusikalisi ning kirjanduslikke üllitisi kõigest siiani loodust paremaks pidada on juba klass omaette.

Nii on Jaden näiteks öelnud, et tema arvates ei ole maailmas loodud piisavalt lahedat muusikat. Ei ole ühtki lugu, mida nad mööda kiirteid sõites parema meelega kuulaksid kui nende enda omad.

Willow jaoks ei eksisteeri maailmas mitte ühtegi romaani, mida ta lugeda tahaks. Nii kirjutabki ta ise raamatuid ning loeb neid mitmeid kordi üle. "See on parim asi maailmas", sõnab 15-aastane tüdruk.

Vau! Nende puhul on küll tegemist väga enesekindlate noortega!

Mis te arvate, kas tegemist on lihtsalt tavaliste teismeea kõrvalnähtudega või on ema ja isa Smith laste innustamisega natukene liiale läinud?

Loe lähemalt siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles