Playboy kuningas andis tagasilöögi!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hugh Hefner ja Crystal Harris
Hugh Hefner ja Crystal Harris Foto: SCANPIX

Briti koomik Ricky Gervais viskas Kuldgloobuste gala avakõnes nalja muuhulgas ka Hugh Hefneri ja temast 60 aastat noorema kihlatu üle. Öeldes, et ilmselt naine arvas Hefneri 84 asemel 94ne olevat, vahendas Monsters and Critics.


Gervais võttis Hefneri teema üles pärast AMC show «Elavad surnud» kiitmist. «Rääkides elavatest surnutest, siis Crystal ilmselt väidab, et talle on valetatud. Rahune maha, lihtsalt ära vaata kui teda katsud,» lõpetas ta oma nalja soovitustega Hefneri pruudile.

Hefner ei jäänud aga Gervaisile võlgu, säutsudes Twitteris, et Kuldgloobuste gala oli metsik. «Nalja nii minu kui Crystali kui paljude teiste üle. Õnnestunud õhtu!» Kui üks tema Twitteri sõpradest nalja kohta lähemalt päris ning huvi tundis, kas Playboy kuningas ehk öeldu üle solvus, siis vastas mees, et on odavate naljadega harjunudd ja eks need tema nö territooriumiga kaasnevadki.

Mees võttis sõna ka oma vanusega seotud naljade teemal. «Elades koos kolme noore tüdrukuga olin ma televisiooni lemmik, kuid abielludes ühega, sain naerualuseks. Irooniline! Vanus on lihtsalt number, naljad selle üle aga labased, eriti kui elame täisväärtuslikult ja järjest vanemaks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles