Fotod: Pühajärve jaanitule peaesineja Inna kartis siinsete ilusate naiste pärast Eestisse esinema tulla

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kümnes Pühajärve jaanituli meelitas Otepääle tuhandeid pidulisi, kes parimate Eesti artistide saatel festivali nautida said.

Pühajärve jaanitule teisel päeval astusid pealaval üles armastatud Eesti artistid Smilers, Ott Lepland, Terminaator ja Shanon. 

Mõned minutid enne südaööd vallutas lava lõunamaiste rütmide ja hoogsa tantsuga Rumeenia lauljatar Inna. Teist korda Eestis üles astunud laulja sõnul kartis ta Eestisse tulla, sest siin on nii ilusad naised.

Rannalaval hoidsid tuju üleval Power Hit Radio DJ-d Marek Talivere, Puusepp & Haljaste, lisaks veel DJ Keith Margus ja DJ Karma. Rannalava peaesinejana astus südaööl lavale Hispaania tantsumuusika superstaar Sak Noel.

Juubeliaasta Pühajärve jaanitulest võtsid sel aastal veel osa Tanel Padar & The Sun, Koit Toome, Jüri Pootsmann, Karl-Erik Taukar, Cartoon ja 2 Quick Start. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles