EKSKLUSIIV! Vello Vaheri tütar Endla isa esitusest: «Ta on alati fantastiline!» (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vello Vaher
Vello Vaher Foto: Margus Ansu / Postimees

Eestlasest tsirkuseartist ja akrobaat Vello Vaher osales Ameerika kuulsas talendisaates «America's Got Talent 2016» ning sooritas selliseid trikke, et terve publik hoidis põnevusest hinge kinni. Hea sooritus tõi talle ka edasipääsu.

Foto: Õhtuleht

Endla Vaher

Kuna Vello Vaherilt endalt veel konkreetseid kommentaare ei ole õnnestunud saada, sest kõik peab olema kooskõlastatud Ameerika talendisaate meeskonnaga, võtsime vaevaks küsida Vello imekaunilt tütrelt Endlalt, mida arvab tema isa esitlusest.

Rahvusvahelistelt fitnessivõistlustelt mitmeid medaleid võitnud Endla Vaher on paljude eestlaste arvates piisavalt kena ja pilkepüüdev neiu, et ka tema võiks Ameerika talendisaates osaleda.

Neiu ise kohtunike ette ei kiirusta. «Ma ise arvan, et see ei ole päris minu saade, sest ma pole nii eriline kui isa,» ütleb Endla ja lisab, et tema soovib end teostada kuskil mujal ja plaanib seda kindlasti ka teha.

Kuigi Vello Vaher peab kõik oma vastused kooskõlastama ameeriklastega, siis nii palju võis Endla paljastada, et ta oli teadlik isa plaanist saates osaleda ning aitas teda isegi ettevalmistusega. «Kogu meie pere on alati üksteisele toeks.»

Foto: twitter.com

Nüüd, kus saade on eetris olnud ja klipp ka YouTube keskkonnas üleval küsisime Endlalt, kuidas ta isa esitusega rahule jäi?

«Vello teeb kõik sada protsenti ja ta on alati fantastiline.»

Elu24 soovib perekond Vaheritele edu!

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles