Galerii: Deja Vu põrutas külastajatega Dr. NO saarele

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud laupäeval, 18.juunil, ootas ees põnev bondilik öö koos Dr. No'ga tema saladuslikul saarel! Reis salapärasele saarele algas Bombay Sapphire lipu all  Lounge Deja Vu'st möödunud laupäeval! Saarele olid eksinud ka kaunid Bondi tüdrukud, kes haarasid külastajad enda seiklustele kaasa! 

Suve saabudes sai Deja Vu'st Dr. NO troopiline saar. Deja Vu viis hetkega enda külastajad 1962. aastasse, mil maailma ohtlikuimad vallutusplaanid tekkisid Dr. No salapärasel saarel - pealtnäha lõbus ja sensuaalsest melust pakatav erasaar, kus kauneid bikiinides seltskonnadaame lõbutsemas rohkem kui silmad haarata suudaks, muutus vee all hoopiski salapärasemaks, kirglikumaks ja ohtlikumaks.

Foto: Jaanar Nikker

Kord kuus toob Lounge Deja Vu külastajateni erinevad maailmakuulsad doktorid. Sel ööl haarab doktor koos enda abilistega kaasa seiklusele, kus üllatused ja eriefektid meeltesegadusse viivad. Sel ööl toimub kaasahaarav võitlus hea ja kurja vahel - kes jääb peale? järgmine Doktor jõuab Deja Vu'sse juba juulikuus!

Foto: Jaanar Nikker

Ka sel laupäeval ootab Lounge Deja Vu kõiki külla, sest linna lõbusaim Vanaema on ette valmistanud jaanipäeva raskustunnet vähendava tantsupeo! Rohkem infot peo kohta leiad siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles