Tohoh! Motofänn Kairi Rondo luusib Tinderis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Motofänn Kairi Rondo luusib Tinderis
Motofänn Kairi Rondo luusib Tinderis Foto: Tinder

 

Kanal2s tegutsev reporter ja saatejuht Kairi Rondo on samuti mitmete Eesti naiste eeskujul omale populaarses kohtinguäpis Tinder konto avanud. 

Foto: Tinder

Kairi näol ei ole kindlasti tegemist tüüpilise linnapreiliga, sest 2014. aastal Õhtulehele antud intervjuus tunnistas naine, et on hoopis hingelt maainimene.

Rondo, kes on kunagi isegi Miss Estonia esimeseks printsessiks valitud, kasvatab oma maakodus paarikümmend lammast, hulki kanu-kukki, kahte kassi ja kahte koera. Nende kõigiga toimetab ta aga hetkel üksinda. 

Foto: Tinder

Siinkohal üleskutse meestele, kellele meeldib naine, kes huvitub nii mootoritest, kui ka maalähedusest samuti Tinderisse tõtata ja Kairile "like" lükata. 

Kes teab, ehk saab sellest alguse midagi huvitavat ja peagi saab Kairi maamajas lisaks kukkedele, lammastale ja kassile-koerale ka väikest beebit ringi patseerimas näha. Tinder võib teha imesid!

Foto: Tinder
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles