Tallinna südames möödub jaanpäev troopilise peoga!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tropicana pidu
Tropicana pidu Foto: Klubi Teater

Kes ei teaks, et jaanipäeval sajab kindlasti vihma? Sel aastal on klubi Teater mõelnud aga kõigi peale, kes soovivad jaanipäeva tähistada kuuma suvepeoga. Just sellepärast ootab klubi Teater koos Oakheart'iga kõiki sel reedel, 24.06 troopiliselt kuumale TROPICANA peole!

Eksootiline  ja kuumavereline üritustesari Tropicana kostitab SEL REEDEL kõiki meeletute rütmide ja suviselt värske klubimuusikaga! Kirglik pidu Tropicana toob klubisse Teater kuumad tuuleiilid, lühikesed seelikud ja maitsvad Oakhearti eksootilised kokteilid. See on kindel viis, kuidas nautida jaanipäeva tõelist suvekuumust selle kõige muretumas, kuumemas ja naudingurohkemas vormis! Öös on asju ja Tropicana peol saavad need olema eriti eksootilised ja vallatud!

Tropicana on kuum ja suvine üritustesari klubis Teater, kus silmailu pakuvad imekspandavalt säravad ning temperamentsed artistid ning  ladinarütmide saatel tantsitakse tulivereliselt varahommikuni! Küktestavad klubi Teater tantsijad muudavad sel ööl peo eriti kuumaks ja vastapandamatuks!

Rohkem infot peo kohta SIIN!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles