Evelyn Sepale sai saatuslikuks ülbus?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanal 2 selle hooaja hittsaate "Selgeltnägijate tuleproov" finaali salvestus Maakri tänaval 16.11.09 - žüriis Evelyn Sepp
Kanal 2 selle hooaja hittsaate "Selgeltnägijate tuleproov" finaali salvestus Maakri tänaval 16.11.09 - žüriis Evelyn Sepp Foto: Karli Saul

Uue arvatava riigikogu koosseis võttis nädalavahetusel selgemad kontuurid: võimsalt tõrjuti tolmusele poliitpööningule Keskerakonna trumbirida Evelyn Sepp, aga ka Jaak Aab ja Märt Viisitamm, palju paremini ei käinud oravaparteid üsna korralikult häältega varustanud Robert Antropovi käsi, kirjutab Õhtuleht.

«Evelyn Sepale võisid saada saatuslikuks tema ülbus ja vilistamine partei tahtele,» arvas üks Keskerakonna siseeluga hästi kursis olev tegelane.

Sepale ei antud andeks näiteks mullust viibimist Brasiilias ujumisliidu juhina, kui samal ajal oli parteil kavas erakorraline istung ja tähtis foorum Tallinnas.

Kuuldavasti on Sepal teistelgi teemadel väljaütlemisi ja käitumist, mida Keskerkond heaks ei kiida. Evelyn Sepp platseerus Lasnamäe valimisringkonnas 123le kohale, kandideerides ühes ringkonnas partei kunni, Edgar Savisaarega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles