Noortekeskuses tuleb metalne nädalalõpp

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ceremonial Perfection.
Ceremonial Perfection. Foto: www.myspace.com/ceremonialperfection

Sel pühapäeval annab oma debüütalbumi “Alone In The End” esitlustuuri raames Pärnu noorte vabaajakeskuses kontserdi noorte metal-kooslus Ceremonial Perfection.

Olle Nõmm noortekeskusest edastas, et 2007. aastal tegevust alustanud Ceremonial Perfection pühendas plaadi salvestamisele terve möödunud aasta.

“Värske album vahendab kuulajatele Eesti raskemuusikamaastiku üht unikaalsema kõlaga bändi,” rääkis Nõmm. “Ceremonial Perfectionile iseloomulik kõlapilt hõlmab endas raskema metal'i kitarrikäikusid, mida ilmestavad meloodilised ja atmosfäärilised klahvpillid. Bändi loomingulised variatsioonid peaksid paeluma mitte ainult tõelisi metal'ifänne, vaid ka alternatiivmuusika austajaid laiemalt. Niisama tähtis kui muusika on bändi lüürika, mis kõneleb valdavalt argielu tumedamatest pooltest.”

Ceremonial Perfectioni debüütalbumiga „Alone In The End” on seotud mitu tuntud nime. Plaat valmis Eesti metal'i ühes tuntumas stuudios Sinusoid, kus bändide heliloomingut talletab ja töötleb No Big Silencist tuntud kitarrist Kristo Kotkas, kes omakorda on üks Eesti ja Skandinaavia tunnustatumaid helitehnikuid ning kelle käe all on valminud paljud kohaliku muusikatööstuse albumid.

Teiseks on plaadi kujunduse teinud Björn Gosses Killustrations Studiost. Gosses on teinud koostööd selliste kultuslike metal-bändidega nagu Amon Amarth, Kataklysm ja Six Feet Under.

Peale Ceremonial Perfectioni astuvad noortekeskuse lavale Venemaalt pärit noortebändid Arcane Grail ja Trelleborg.

Üritus toimub pühapäeva õhtul ja on tasuline. Vanusepiirangut kontserdil ei ole ja oodatud on kõik metal-muusikast lugupiavad inimesed.

Ceremonial Perfection tutvustab oma albumit ka Lätis, Leedus Poolas ning Venemaal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles