Mairold Millert tahaks tantsida Birgit Õigemeelega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Tantsud tähtedega» 5. saade, 9. november 2008. Mairold Millert
«Tantsud tähtedega» 5. saade, 9. november 2008. Mairold Millert Foto: Jelena Rudi

Võistlustantsija Mairold Millert tunnistas Buduaarile, et järgmisel hooajal tantsiks ta tantsusaates meeleldi kas Birgit Õigemeele või Evely Ventsliga.

Võistlustantsija Mairold Millert(24) on kahekordne Briti meister, kahekordne Inglismaa meister ning kolmanda koha omanik International Ballroom Championships tantsuvõistlustel.

Eestis kogus Mairold kuulsust osaledes saates «Tantsud tähtedega», mille ta sel hooajal koos Liina Vahteriga ka võitis. Mairold ütles Buduaarile, et järgmisel hooajal tantsiks ta meeleldi kas Birgit Õigemeele või Evely Ventsliga.

«Ma ei usu, et mul valida lastakse, aga kui saaksin, siis valiksin Birgit Õigemeele. See, et ma Birgitiga tantsiks, oli minu esimene kiire vastus, tegelikult on neid neidusid veel ja veel, kes võiksid osa võtta. Näiteks Evely Ventsli oleks kindlasti päris kihvt ja huvitav tantsupartner,» vastab ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles