Loe, milline duo võitles välja Weekend Festival Balticu esinemise!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Duo Clubmusic Takeover
Duo Clubmusic Takeover Foto: promo

Weekend Festival Baltic valis noorte plaadikeerutajate seast parimaks duo Clubmusic Takeover, kel avaneb võimalus üles astuda 4.-6. augustini Pärnus tänavuse suve suurfestivalil.

Maikuus käivitasid Sky Plus, Coca-Cola ja Weekend Festival Baltic tänavuse aasta suurima noorte dj'de võistluse, mille auhinnaks oli esinemine Weekend Festival Balticul. Kokku registreerus 125 talendikat plaadikeerutajat, kelle hulgast Sky Plus ja Weekend Festival valisid välja 26 noort, kes said ajavahemikul 24. maist kuni 5. juunini võimaluse üles astuda Tallinnas Coca-Cola POP-UP poes.

Igal õhtul oli noori dj'sid kuulamas Weekend Festival Balticu esindaja, kes valis võitjaks Clubmusic Takeover nimelise duo. Clubmusic Takeover on DJ-duo (ja ka raadiosaade Kesk-Eesti Tre raadios), mis koosneb kahest noormehest - Sander Paalpere ja Rauno Jüristo.

Poiste sõnutsi oli registreerimine konkursile pigem juhuslik: «Sander arvas, et võiks meid registreerida võistlusele «Magamistoast Weekend Festivalile DJ-ks» ja nii ta läks». Kuuldes võimalusest esineda Baltikumi suurimal festivalil, lausus Sander Paalpere, et neid valdasid enneolematud tunded ning alguses ei suutnud võitu uskudagi. «Käisime mõlemad külastajana möödnud aasta Weekend Festival Balticul ja tänavu ootame ise ennekõike DVBBS, Don Diablo ja Steve Aoki etteasteid,» lausus Paalpere.  

Foto: Promopilt

Weekend Festival Baltic toob kolmel päeval suvisesse Pärnu randa hetke maailma tipud pop- ja tantsumuusikas. Suve suurimal rannapeol astub üles ligi 90 artisti, nende hulgas Avicii, Martin Garrix, Tiësto, Dimitri Vegas & Like Mike, Axwell & Ingrosso, Steve Aoki, Knife Party, Example, Robin Schulz, Don Diablo, Brainstorm ja paljud teised.

Piletid festivalile on müügil kodulehel ning Piletilevi müügipunktides üle Eesti

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles