Kevin Federline avameelitseb: abielu Britney Spearsiga polnud meelakkumine

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Britney Spears, Kevin Federline
Britney Spears, Kevin Federline Foto: SCANPIX

Endine taustatantsija Kevin Federline oli Britney Spearsiga abielus aastatel 2006 kuni 2008 ning tema sõnul oli see väga kurnav.

38-aastane Kevin, kes on Britney kahe lapse, üheksa-aastase Jayden Jamesi ja kümnese Sean Prestoni isa, rääkis VLAD TV-le, kuidas oli Britneyga abielus olla.

«See oli hoopis teistsugune elustiil, kui ma ette kujutasin. Puhtalt ühest kohast teise reisimine ja see, et sul kõnnib pidevalt järel 20 inimest... Kogu sinu elu jutustatakse läbi kellegi teise silmade,» seletas mees.

«Kõik tahavad sellest oma versiooni rääkida. Me sattusime täpselt selle hulluse keskele ja kui praegu sellele ajale tagasi vaata, siis see oli väga rõhuv ja kurnav. Sellest osast mu elus on palju tükke puudu, kuna toimumas oli nii palju teisi asju.»

Britney ja Kevini pojad Sean ja Jayden.
Britney ja Kevini pojad Sean ja Jayden. Foto: SCANPIX

Kevin meenutas kohtulahingut laste üle, mille tulemusel kaotas Britney 2008. aastal poegade hooldusõiguse.

«Mina tahtsin 50/50 hooldusõigust. Kuid aja jooksul hakkasid toimuma sündmused... Võite neid guugeldada ja te näete, miks asi niimoodi läks,» nentis Federline. 

«Kuid nüüd pole neil asjadel enam tähtsust. Kõik on hästi. Me mõlemad oleme oma eluga edasi läinud ja lastel läheb suurepäraselt,» lisas ta.

Kevin kinnitas ka seda, et ta sai Britneylt laste toetusrahaks 20 000 dollarit kuus.

«See pole asi, millega uhkustada. Ma ei küsinud seda. See raha oli mõeldud lastele, et nad saaksid elada sellist elu, millega nad harjunud on. Kui asjad oleksid läinud teistpidi, maksnuks seda mina - rõõmsalt ja vabatahtlikult,» rõhutas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles