Galerii: suurpered andsid suvele avalöögi kino ühiskülastusega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Lasterikaste Perede Liit tähistas peatset suve alguse saabumist kinokülastusega Tallinna ja Tartu Forum Cinemase kinodes, mis tõi kokku enam kui  600 suurpere liiget Eestis.

MTÜ Eesti Lasterikaste Perede Liidu presidendi Aage Õunapi sõnul andis kino ühiskülastus vahva ja seiklusliku alguse paljude suurperede suvele. «Peredes on pikk ja tihe kooliaasta lõpuks seljataga ning kohe-kohe algamas puhkused ja suur suvi. Et anda suve algusele mõnus ja seikluslik avalöök, otsustasime koostööpartnerite toel pakkuda suurperedele mõnusat filmivaatamist,» lausus Aage Õunap. «Loodan, et see inspireerib suvel veelgi enam leidma aega ja võimalusi koos perega midagi vahvat ette võtta, et seeläbi  nautida koosolemise võlu.»

Foto: Jake Farra

Suurperede ühised filmivaatamised toimusid Forum Cinemase Tallinna ja Tartu kinodes, kus eriseansse külastas kokku enam kui 600 suurpere liiget. Seekordsel suurperede kinopäeval sai ACME Filmi toel näha naljakat ja põnevat kogupere filmi «Angry Birds: Kurjad linnud» ning popkorni ja joogiga kostitas külastajaid Forum Cinemas.

Forum Cinemas ja Eesti Lasterikaste Perede Liit teeb koostööd alates 2014. aasta algusest. Ühiste ettevõtmistena on korraldatud kinokülastusi nii isadepäeva kui lastekaitsepäeva  puhul.

Eesti Lasterikaste Perede Liit on loodud 1996. aastal eesmärgiga toetada lasterikkaid peresid Eestis. Organisatsioon koondab enda alla pered, kus lapsi on kasvamas neli ja enam,  võrgustikku kuulub üle 10 000 inimese.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles