Printsessi-Agnese jube aastalõpp: kallim osutus mitmenaisepidajaks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Agnes Taro ehk Printsessi-Agnes
Agnes Taro ehk Printsessi-Agnes Foto: TV3

«Unistuste printsessi» saatest tuntud Agnes Taro lõpetas vana-aasta õhtul armusuhte, sest selgus, et mees pidas tema kõrval ka teist naist.

Agnesel ja Erkkil olid aastavahetuseks toredad plaanid, aga kui päev käes, oli mees kui maa alla kadunud ning ei vastanud kõnedele ega sõnumitele, kirjutas Kroonika.

Agnes, kes oli Erkkiga suhelnud pool aastat, ei andnud alla, vaid läks talle koju järele ja kuna uksekella helistamise peale ust ei avatud, otsustas ta siseneda Erkki esimese korruse elamisse rõdu kaudu.

Toas vaatas esmalt vastu mehe sõber, tema taga aga kaunis blondiin, kellest selgus, et ka tema on Erkki naine - juba kolm aastat.

Agnesele oli see jubedamaid aastavahetusi, kuid suurimaid selgusehetki, millega kaasnes šokk, hiljem valu: «Sellise kolmiksuhte avastamine oli igal juhul hea. Vana lõpp on millegi uue algus.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles