Galerii: H&M tutvustas moekatele külalistele sügistalvist kollektsiooni

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kolmapäeval, 15. juunil, tutvustas H&M moemeediale, moeblogijatele ning teistele valitud külalistele sügiskollektsiooni H&M Studio A/W 16. Kollektsioon hõlmab nii naiste-, meeste-, kui lasterõivaid. Naiste-, ning lastekollektsioon jõuvad Tallinnas Postimaja kauplusesse müüki 8. septembril, meestekollektsiooni leiab e-poest.

H&M Studio A/W 16 naistekollektsioon on detailiderohke kooslus, mille puhul paistavad silma rätsepatöö täpsus ning tikandid, aga ka jõuliste õlgade ning rõhutatud sipelgapihaga siluett, mis vastandub Rootsi folkloori mõjutustele nii vormis kui kaunistustes.

Foto: Meisi Volt

Kollektsioonist ei puudu ka glamuur ning pehmus, mida lisavad voogavad kleidid. Lastekollektsioonis valitseb folkloori fantaasiamaailm.

Foto: Meisi Volt

Kollektsiooni keskmes on kaunistused ja prindid.Mõjutusi on saadud lugudest nagu "Alice Imedemaal", aga ka Rootsi illustraatori John Baueri loomingust.

Foto: Meisi Volt

Meestekollektsiooni disainerid ajakohastasid klassikuid - bomber-jakist sai uut laadi ülerõivas, autojuhijakk leidis värske hingamise taaskasutusvillase versiooni näol.

Foto: Meisi Volt

Kollektsiooni komplektid on seatud kokku monokroomselt ning jätavad mulje linnaeluks sobilikest vormirõivastest. Ka kudumid on kihilise stilistika puhul üliolulised.

Foto: Meisi Volt

Vaata galeriist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles