Uskumatu! Tiit Ojasoo viha on tunda saanud ka lapsed ja loomad (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teater NO99 kunstiline juht Tiit Ojasoo.
Teater NO99 kunstiline juht Tiit Ojasoo. Foto: Andres Haabu

Teater NO99 kunstiline juht ja direktor Tiit Ojasoo (38), kes lõi oma kolleegi nii rusikate, kui jalaga, on varemgi raevuhoogude meelevallas olnud ning tema märatsemise ohvriteks on langenud ka veatud lapsed ja loomad, vahendab Kroonika

Uskumatust intsidendist ühes suvelaagris, kus Tiit Ojasoo lõi raevuhoos ümber laste söögilaua ning ründas suure kiviga koera, rääkis Kroonikale laagri kasvataja. 

«See oli tõsine šokk! Lapsed olid hüsteerias. Nad nutsid. Issand, kuidas nad nutsid! See oli õudne! Ta võttis kivi, mis oli lapse pea suurune ja viskas sellega koera suunas üle laste peade. Jumal tänatud, et keegi ei saanud sellega pihta!» meenutab lastelaagri perenaine, kelle käed värisevad veel tänagi seda juhtumit meenutades.

Foto: Jelena Rudi

Pikemalt loe värskest Kroonikast!

Tiit Ojasoo vastu algatati kriminaalasi 14. jaanuari hilisõhtul juhtunud intsidendi tõttu, kus tuvastati, et NO99 teatri juht tõukas oma alluvat käega ja lõi teda kahel korral ka jalaga. Kriminaalmenetlus alustati kehalist väärkohtlemist käsitleva paragrahvi KarS121 lg 1 alusel, mis käsitleb teisele isikule valu tekitamist või tervise kahjustamist. 

Kriminaalmenetlus on tänaseks lõpetatud seoses kannatanu ja kahtlustatava leppimisega. Ohver pole nõus oma nime avalikustamisega.

Kroonika andmetel on Ojasool teisigi vaikivaid ohvreid. Väidetavalt on tema rusikaviha tunda saanud Teater NO99 üks helimeestest ja ka üks meesnäitlejatest. Üks anonüümne allikas väidab, et Ojasoo kabineti seinas olla nii mõnigi auk ja teinekord on seina ja tema rusika vahele jäänud isegi tema elukaaslane Ene-Liis Semper. 

Mida arvad sina, kas nende kahetsusväärsete paljastuste valguses võib juhtuda, et maailma üks ainulaadsemaid teatreid peab lõpetama oma tegevuse?

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles