Calvin Harris tunneb end reedetuna

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taylor Swift, Calvin Harris
Taylor Swift, Calvin Harris Foto: SCANPIX

Calvin Harris on väga vihane, et tema endine tüdruksõber Taylor Swift nii kiiresti uue mehe embusesse tormas.

Swift ja Harris läksid lahku kõigest kahe nädala eest, kuid juba sel nädalal nähti Taylorit Tom Hiddlestoniga kirglikult suudlemas lauljatari kodu lähedal Rhode Islandil, kirjutab TMZ. Sõprade sõnul on Calvin solvunud.

«Calvin arvas, et nad on üksteisele tõeliselt pühendunud, kuid nüüd on ta vihane ja tunneb end reedetuna,» ütles allikas.

Harris olevat juba mai alguses Tomi ja Taylori vahel süttinud sädet kahtlustanud, kuna paar tundis nautis teineteise seltskonda Met galal, kuhu Harris ei läinud.

«Selline ajastus näitab Taylorit väga halvas valguses. Met galal tekkis tal Tomiga ilmselge kontakt - seda on näha videos, kus nad tantsivad. Taylori esindajad rõhutavad, et nende lahkuminekut ei põhjustanud keegi kolmas osapool, mis on arvatavasti tõsi. Kuid sellegipoolest on Taylori käitumine lugupidamatu,» lisas allikas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles