Fotod: Tallinnas avati seltskonnapeoga uus kinoterrass

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile avas Eesti suurim kinooperaator Apollo Kino Mustamäel oma esimese katuseterrassi.

Apollo Kino turundusjuhi Tanel Tatteri sõnul pakutakse värskelt avatud kinoterrassil põnevaid rahvusroogasid igale maitsele. Nii on menüüs näiteks ehtsal söegrillil valmiv Kaukaasia šašlõkk, värske sushi ning lai valik kokteile ja Blenderi smuutisid.

Foto: André Altjõe

Tanel Tatteri sõnul on tänavu Mustamäel avatud Apollo Kino leidnud palju ustavaid püsikundesid just tänu Eestis ainulaadsele Star Lounge korrusele, kus saab juba enne seanssi nautida erinevaid rahvusroogasid ning millest avanevad sissepääsud igasse kinosaali.

Foto: André Altjõe

“Filmisõprade rõõmuks otsustasimegi Star Lounge’i laiendada suure katuseterrassiga, kuhu pääseb ka ilma kinopiletit ostmata,” selgitas Tatter, et terrassile võib tulla igaüks nii lõunasöögile kui ka õhtustele eriüritustele.

Foto: André Altjõe

“Näiteks on alates sellest kuust kõigil vutisõpradel esmakordselt võimalus Apollo Kinos kaasa elada jalgpalli EM-ile, mille veerandfinaali, poolfinaali ja finaali näitame kogu hiilguses ja HD-formaadis suurelt ekraanilt.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles