Galerii! Legendaarse trummari Marky Ramone'i bänd rokiklubis Tapper

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tähistamaks ülemaailmset punkmuusika ja –liikumise 40ndat aastapäeva, esines teisipäeval, 14.juunil Eestis ühe maailma legendaarseima punkbändi Ramones kauaaegne trummar Marky Ramone.

Fännid nägid eile Tapperis Marky Ramone’s Blitzkrieg’i täies hiilguses ja raugematus hoos. Pungi ja rocki austajaile Marky Ramone pikka tutvustamist ei vaja. Ta on peamiselt tuntud oma 15 aasta pikkuse trummari karjääri põhjal Ramonesis – ühes maailma kuulsaimas punkbändis.

Foto: Promopilt

Marky andis Ramonesi ridades üle 1700 show, mängis sisse mitu stuudioalbumit ja osales aktiivselt lugude kirjutamisel. Praeguseks on Marky bändi kuulsaim trummar, kes tänapäeval aktiivselt muusikaga edasi tegeleb.

Marky ei näita mitte mingeid väsimuse märke ning tuuritab edasi uues koosseisus – Marky Ramone’s Blitzkrieg nime all. Marky on oma uude bändi kaasanud vinged tegijad - bändi vokaali taga seisab Ken Stringfellow (The Posies, R.E.M., The Big Star) ja kitarri mängib Captain Poon ehk Arne Skagen (Bloodlights, The Gluecifer).

Bändiga esitati Tapperi laval Ramones’i parimaid palasid ja andsid edasi kõige ehedama live-kogemuse Ramonesi originaalile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles