2010. aastal sai näitleja Jan Uuspõld sahmaka kaela, kui kohus mõistis talle joobes juhtimise eest 1645 euro (tollal 25 740 krooni) suuruse trahvi. Näitleja sõitis 23. detsembri õhtul maasturiga oma talu õuel, kus politseinikud ta kinni nabisid. «Olin rahulikult kodus, puhkasin aastast. Ja siis läksin džiibiga puid tooma. Sõitsin oma taluteed pidi ja ma ei teagi, kust see politsei järsku sinna sai. No joove mul muidugi oli, jõulude ajal sai jooke maitstud,» seletas Uuspõld, kelle sõnul sai ta päris õiglase ja karmi karistuse.
2010. aastal sai näitleja Jan Uuspõld sahmaka kaela, kui kohus mõistis talle joobes juhtimise eest 1645 euro (tollal 25 740 krooni) suuruse trahvi. Näitleja sõitis 23. detsembri õhtul maasturiga oma talu õuel, kus politseinikud ta kinni nabisid. «Olin rahulikult kodus, puhkasin aastast. Ja siis läksin džiibiga puid tooma. Sõitsin oma taluteed pidi ja ma ei teagi, kust see politsei järsku sinna sai. No joove mul muidugi oli, jõulude ajal sai jooke maitstud,» seletas Uuspõld, kelle sõnul sai ta päris õiglase ja karmi karistuse. Foto: Tiit Mõtus

Jan räägib Seitsmestele, kuidas õnne nimel on tarvis loobuda pahedest ja et õnn on õhkõrn, mida tuleb hoida, muidu libiseb see kohe käest.

Lisaks räägib ta, kuidas mediteerib ning hindab kümne palli skaalal enda õnnelikkust. 

Kommentaarid
Copy