Kuldgloobuste jagamisel tegid ilma Facebooki film, Natalie Portman ja Colin Firth

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Christian Bale
Christian Bale Foto: SCANPIX

USAs Los Angeleses toimunud filmiauhindade Kuldgloobuste jagamisel oli kõige edukam Facebooki sünnist rääkiv film «The Social Network» ning näitlejad Natalie Portman ja Colin Firth.

Film «The Social Network» sai parima filmi auhinna. Selle filmi režissöör David Fincher kuulutati parimaks režissööriks. Samuti sai see linateos Kuldgloobuse auhinna käsikirja ja originaalmuusika eest, edastab BBC.

Parima naispeaosatäitja Kuldgloobus läks Natalie Portmanile rolli eest balletifilmis «The Black Swan». Parima meespeaosatäitja auhinna sai Colin Firth Briti kuninga George VI kehastamise eest linateoses «King´s Speech».

Parima naiskõrvaosatäitja Kuldgloobus anti Melissa Leole ja parim meeskõrvaosatäitja on Christian Bale. Nad mõlemad astusid üles filmis «The Fighter», mis räägib poksijate maailmast.

Parimaks võõrkeelseks filmiks nimetati taanlanna Susanne Bieri linateos «In A Better World». Parim animafilm oli aga «Toy Story 3».

Parimaks teleseriaaliks kuulutati HBO sari «Boardwalk Empire». Parima telenäitlejanna auhinna viis koju seriaalis «Sons of Anachy» üles astuv Katey Sagal ning parim telenäitleja oli «Broadwalk Empire`i» Steve Buscemi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles