Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

3 lihtsat nippi, kuidas tuvastada, kas arbuus on küps (1)

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Elu24
Copy
Videoblogija õpetab arbuusi tavatul viisil koorima.
Videoblogija õpetab arbuusi tavatul viisil koorima. Foto: Kuvatõmmis videost

Elu on liiga kallis, et raisata seda toore arbuusi ostmisele. Jagame teiega 3 nippi, et saaksite poodi/turule siseneda enesekindlalt.

1. nipp: otsi kollast täppi

Heal ja küpsel arbuusil on alati ühel pool otsas helekollane täpp. See näitab, et arbuus sai piisavalt päikest ja on lahti lõikamiseks valmis. 

2. nipp: tõsta arbuusi

Võta arbuus kätte ja katsu selle raskust. Mida raskeb arbuus, seda mahlasem ja seda küpsem.

3. nipp: vana hea koputus

Kui sa pole endiselt arbuusi küpsusastmes kindel, siis tuleb appi vana hea koputuse trikk. Koputa arbuusile, kui see kumiseb/kõmiseb kõlavalt, siis on tegu hea arbuusiga!

Tagasi üles