/nginx/o/2015/09/10/4473483t1hbd71.jpg)
Elu on liiga kallis, et raisata seda toore arbuusi ostmisele. Jagame teiega 3 nippi, et saaksite poodi/turule siseneda enesekindlalt.
Elu on liiga kallis, et raisata seda toore arbuusi ostmisele. Jagame teiega 3 nippi, et saaksite poodi/turule siseneda enesekindlalt.
1. nipp: otsi kollast täppi
Heal ja küpsel arbuusil on alati ühel pool otsas helekollane täpp. See näitab, et arbuus sai piisavalt päikest ja on lahti lõikamiseks valmis.
2. nipp: tõsta arbuusi
Võta arbuus kätte ja katsu selle raskust. Mida raskeb arbuus, seda mahlasem ja seda küpsem.
3. nipp: vana hea koputus
Kui sa pole endiselt arbuusi küpsusastmes kindel, siis tuleb appi vana hea koputuse trikk. Koputa arbuusile, kui see kumiseb/kõmiseb kõlavalt, siis on tegu hea arbuusiga!