Galerii: moelooja Perit Muuga «Secret heart» kollektsiooniga stiiliõhtul Butterfly lounge'is

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

4. juunil toimus pealinna popis lounge’is Butterfly järjekordne stiiliõhtu Campari SOIRÉE. Kokteilipeo külalistele esitles «Secret heart» kollektsiooni kodumaine moedisainer Perit Muuga.

Modellide kauni välimuse eest hoolitsesid Ilusalong EVOS Parrucchieri ja sealsed oma ala asjatundjad - jumestaja Jekaterina Dragunov ja juuksur Mery Marchese. Külalisi rõõmustas kingituste ja auhinnaloosiga Decus Aesthetic Clinic. Show korraldas stilist Anatoli Ein.

Foto: Andres Raudjalg

Värske kevad-suvine kollektsioon "Secret heart" on saanud inspiratsiooni kohati jazzist, vanast Hollywoodi glamuurist ja samas ka flamenkotantsijate tulistest ja kaunitest tantsukleitidest, moodustades kokku huvitava ja ühtse terviku.

Foto: Andres Raudjalg

Kollektsioon koosneb luksuslikest naturaalsest siidist kleitidest, muinasjutulistest tüllseelikutest ja 3D lilledega kaetud kleitidest. Spetsiaalselt kollektsiooni jaoks valmisid roosimustritega prinditud naiselikud kangad, millest valmistatud kleidid on tõeline pärl iga naise garderoobis.

Foto: Andres Raudjalg

Kollektsiooni toonid on puhtad ja kirkad: lummav roosa, sinine ja punane, tasakaaluks valge, must ja hall. Siit leiab sobiva kleidi nii kevad-suviseks peoks, pulmadeks või koolilõpetamiseks, kui ka igapäevaseks kandmiseks.

Kollektsiooniga saab tutvuda Perit Muuga esindussalongis Masina 22 (2 korrus) või Facebookis "Perit Muuga Fashion" lehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles