Galerii: LAV ORGANIC LIFESTYLE esitles oma värsket suvekollektsiooni

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Siidpehmest bambusest ja õrnast mahepuuvillast inspireeritud kollektsioon jutustab loo romantilisest suvehetkedest, kuumast päikesest ja rõõmsast armastusest, armastusest iseenda, lähedaste, looduse ja kõige vastu mis meid ümbritseb. 

LAV ORGANIC LIFESTYLE juhindub oma tootevalikus asjaolust, et TÄNA ON RÕIVAKANDJA TRENDIKUSE MÕÕDUPUUKS TEADLIKKUS RÕIVA MÕJUST KANDJA TERVISELE JA ÖKOLOOGILISELE JALAJÄLJELE. Valikust leiab maailmas tuntud teadliku moe brändid nagu Wunderwerk, Underprotection, Synergie Organic Clothing, Green Queen jpt. Eksklusiivsuse otsijale on valikus ka moelooja Deborah Lindquist pidulikud kleidid, kes on aastaid teadlikku moodi riietanud kuulsused nagu Sharon Stone, Jessica Alba, Christina Aguilera, Rihanna jpt. Materjalidest on esindatud ainult tervise ja loodussõbralikud kangad nagu bambus, kanep, orgaaniline puuvill.Tagatud on nii nahasõbralik ja allergeenide vaba koostis kui ka loodusõbralik ning kemikaalidevaba algmaterjal, mis on loodud kandja ilu rõhutama. Suvekollektsioonis saab nautida nii sensuaalseid rannariideid kui vallatuid suvekleite ja seelikuid. Kollektsioon särab kaunites suvevärvides eksatooni armastajatele, kuid pakub ka sügavust ja silmailu looduslikemate toonide austajatele. 

«Paljud küsivad minult, miks peaks inimene tervislikku rõivast kandma,» räägib LAV tegevjuht Kristi Hõrrak. «Kui aga naised kuulevad, et nailonrinnahoidja suurendab vähiriski või sünteetiline meestepesu seab ohtu lastesaamise, vahetavad Eesti naised oma tarkuses koheselt pesu tervislikuma vastu. Noored emad, saades teada, et öösel sünteetilises ööpesus magav laps korjab enda kehasse suure osa rõivas sisalduva keemia, vaatavad samuti uute valikute järele. Spordiinimesi motiveerib asjaolu, et mahematerjalist spordirõivaga paranevad sporditulemused märgatavalt, kuna keha ei pea võitlema sünteetilisest rõivast erituva keemiaga. Oluliselt väheneb ka lihasväsimus. Eesti inimene on väga tark ja saades teadlikuks, et me ise saame valida, kas olla terve või mitte.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles