Julianne Hough totaalne muutumine

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Julianne Hough blondina
Julianne Hough blondina Foto: Digital Focus Intl/EMPICS Entertainment

Julianne Hough värvis oma juuksed tagasi blondiks. Eile õhtul Beverly Hillsis peetud Bvlgari laste jaoks korraldatud heategevusüritusel säras Ameerika «Tantsud Tähtedega» staar punasel vaibal oma uue soenguga täies ilus, vahendas The People.
 


«Blondina tunnen end rohkem iseendana, pruuniks värvisin juuksed lihtsalt ühe filmi jaoks. Nüüd olen tagasi iseendana,» arutles Hough, kelle jaoks ettevõetud totaalne muutumine veel täielikult lõppenud ei ole. «Värvisin oma juuksed blondiks alles täna, kuid hea tulemuse nimel peab veel veidi rohkem vaeva nägema, seega jätkan järgmisel nädalal, » lubas naine.

Iluprotseduurideks aja leidmisega võib tal aga keeruliseks minna, sest lisaks tantsimisele tegeleb Hough veel aktiivselt laulmisega, saades äsja maha oma teise albumiga ning lähitulevikus ootab teda ees veel ka Kuldgloobuste auhinnagala, kus ta peab partneri Ryan Seacresti käevangus ilus välja nägema.

Küsimusele, et kas tema partner eelistab blondi või brünetti, vastas Hough ilma pika mõttepausita, et kindlasti blondi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles