Pildid ja video: Hawaiil tappis üks kaksikõde teise?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ameerika Ühendriikides Hawaiil Maui maakonnas hukkus 31. mail joogaõpetaja, kes sõitis koos kaksikõega mereäärsele teele kaunist vaadet imetlema.

37-aastase Anastasia Duvali ja ta samavana õe Alexandria Duvali maastikumasin Ford Explorer sõitis ootamatult Hana teel kaljult alla, kukkudes 60 meetrit.

Buzzfeedi teatel hukkus Anastasia kohe, kuid parameedikud suutsid Alexandria elu päästa.           

Alexandria Duval, kes kasutab enda kohta ka nimesid Alison Dadow ja Ann Dadow, anti kohtu alla ja teda süüdistatakse oma kaksikõe mõrvas.

Pärast õnnetust jõudis sotsiaalmeediasse video, millel on näha ellujäänud õde, keda tõstetakse autoromu juurest haiglasse viimiseks ära.

Juhtumi tunistajaks olnute teatel oli ime, et auto ei plahvatanud, sest selles voolas pärast kaljult allakukkumist bensiini välja.

Politseiuurijate sõnul on selles õnnetuses palju kummalisust ja lahtisi otsi. Teada on, et mõni aeg enne auto allakukkumist liikus sellest mööda grupp skaute, kelle sõnul olid kaks autos olnud naist omavahel sõnelenud, lisaks oli kaasreisija haaranud rooli taga olnud naisel juustest. Siis pandi masin käima ja roolikeeraja oleks nagu meelega tahtnud sõita üle kaljunuki ja alla kukkuda.

«Tundus, et juht kaotas auto üle kontrolli. Auto juures oli ohtlik, sest see oleks võinud meile otsa sõita,» teatas skaudijuht Lawrence Lau.

Lau arvates oli masina kiirus enne allakukkumist umbes 60 kilomeetrit tunnis.

Uurimine näitas, et autot ei püütud kaljunukil pidurdada ega tagasikäiku anda.

Raskendavaks asjaoluks peetakse seda, et Alexandria Duval ei soovinud haiglas ravil olles politseile juhtunu kohta midagi rääkida.

1.juunil tahtis Alexandria Duval lennata Hawaiilt USA mandrile Floridasse, kuid politsei pidas ta kahtlusalusena kinni.

«Teame, et ta tahtis Hawaiilt lahkuda ja arvasime, et ta võib USAst välja lennata. Need asjaolud ja ta käitumine on tema vastu,» teatas Maui prokurör Emlyn Higa.

Kaksikõed on pärit Floridast, kus neil oli kahepeale joogsatuudio, kuid möödunud aasta detsembris asusid nad elama Hawaiile.

Alexandria Duvali advokaadi Todd Eddinsi teatel oli õdelel plaanis Hawaii» troopilises paradiisis «puhtalt lehelt alustada».

Alexandria Duval oli esmakordselt kohtu ees 6. juunil ning advokaadi sõnul sai ta oma õega väga hästi läbi.

«Nad olid kaksikud, kes mõistsid üksteist sõna sõnalt, nad töötasid koos, elasid koos ja olid hingesugulased. Praktiliselt lahutamatud,» nentis Eddins.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles