Superstaarisaatesse on registreerunud juba üle 1000 soovija

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Homme stardib TV3 suurprojekti «Eesti otsib superstaari» neljas hooaeg eelvoorudega.
Huvi uue hooaja vastu on päris suur, tunnistas saate produtsent Kaupo Karelson hommikuintervjuus raadiole Elmar.

«Registreerunuid on juba ligi 1000, mis on juba rohkem kui eelmistel aastatel on olnud. Kuskil 1500 saame kindlasti kätte, sest kuu aega on veel registreerumine avatud,» rääkis produtsent.

Selgunud on uued saatejuhid, kelleks on Evelin Pang ja Hele Kõrve. Näitlejatare on Karelsoni sõnul püütud ka varem saatejuhiks saada. «Oleme neid alati tahtnud, et nad tuleksid televisiooni ja juhiksid koos saadet. Seekord olid nad nõus,» selgitas Karelson.
 
Lisaks saatejuhtidele lubab Karelson uuel hooajal teisigi uuendusi. «Uuendused hakkavad televaatajale lahti rulluma kõikides episoodides, mis eetrisse jõuavad,» jäi produtsent esialgu salapäraseks.
 
Uute talentide põuda produtsent ei pelga. «Selle kohta on mul hea näide. Kolmanda hooaja 10 finalistist 9 on bioloogiliselt vanemad, kui teise hooaja võitja Jana Kask. See tähendab, et kõik need lauljad olid juba siis olemas kui Jana tuli võitjaks ja nad oleksid ju võinud tulla juba teisel hooajal. Samamoodi loodame lauljaid leida sellest hooajast.»
 
Ülemiseks vanusepiiriks on saatel jätkuvalt 35 eluaastat. Karelson ei välistanud, et see võib tulevikus ka kõrgemaks minna. «Äkki ühel aastal tõstame ja vaatame, mis siis saab. Enamus praegused osalejaid on siiski alla 30-aastased,» lisas produtsent.
 
Saate võitja võidab endale 10 000 eurot ja saab ka lepingu Universali rahvusvahelise plaadifirmaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles