«Naabrist parem» Tanel läks raevu ja lõhkus vannitoa ukse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naabrist parem
Naabrist parem Foto: TV3

Köökide ja kogu valminud korteri hindamised tõmbasid naabrite emotsioonid täiesti viimase piirini. Keegi naabritest ei osanud ette näha, et nad on ise valinud võitjateks kaks paari, kellel mõlemal tekkis võimalus võtta oma võidurosett kellegi teise ukselt.

Triinu ja Taneli jaoks täitus aga nende suurim hirm -- nii võitnud Grete ja Karl kui Elerin ja Mart võtsid roseti ära nende ukselt. Triinu ja Taneli uksele jäi nii alles vaid 4 rosetti, mis kukutas nad viiki varem kaotusseisus olnud hiidlastega.

Selline asjade käik viis muidu ülirahuliku Taneli lõplikult endast välja. Raevuhoos lõi ta augu vannitoa ukse sisse, lükkas saate operaatori resoluutselt korterist välja ning andis mõista, et saade, mis on andnud naabritele võimaluse oma unistuste kodu luua, ei kõlba mitte kuskile.

Kogu lootus ei olnud tegelikult veel kadunud, sest ekspertžürii hinnang oli seekord väärt lausa kahte võidurosetti. Hoolika kaalumise järel hinnati võitjaks Triinu ja Taneli minimalistlik skandinaavialik kodu. Seegi ei lohutanud varem pettunud võitjaid.

Teised naabrid olid üllatusest üpris sõnatud, kuid õnnelikud, et rosettide arv ustel ühtlustus. Nüüd minnakse finaalile vastu seisus, kus Triinu ja Tanel on ikka esimesel kohal kuue rosetiga, Elsa ja Hanna ning Grete ja Karl viiega ning hiidlasedki on neil kannul - neil on neli rosetti.

Naabrist parem selgub juba 15. juuni televaatajate hääletuste põhjal! Saade jõuab otse-eetrisse Kasekodust, kus naabrid on oma korteritega lõplikult valmis saanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles