Galerii! Seksikal Tantsuparadiisil esinesid kauaoodatud superstaarid Potap & Nastya Kamenskih

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel, 3. juunil toimus klubis Hollywood üritustesari TANTSUPARADIIS (Танцевальный Pай), kus esinesid esmakordselt live-kontserdiga kauaoodatud superstaarid POTAP & NASTYA KAMENSKIH!

Artistid esinesid oma tuntud headuses ja panid koos endaga kaasa laulma ja hüppama kogu klubitäie rahvast. Ega asjata ei iseloomustata neid järgmiste omadustega: kõige rohkem müüdud, kõige rohkem kontserttuure, kõige populaarsemad, kõige skandaalsemad ja kõige šokeerivamad. Neid on pärjatud mitmete auhindadega: «Grand prix - Viis Tähte», «Aasta Laul», «Kuldne Grammofon», «Muz-Tv Preemia» ja muud. Nende lood löövad pidevalt müügiedetabelites ja mobiilis allalaadimiste rekordeid.

Foto: Maksim Toome

Kontserdil toodi rahvani kõik nende parimad vanad lemmikud lood ning muidugi ka täiesti uued superhitid, mis vallutavad hetkel paljusid muusikatabeleid.

Foto: Maksim Toome

Erilist sära lisasid kogu öö kestnud linna kõige oodatumale üritusele unikaalne õhuakrobaatika programm ja armastatuimad imekaunid seksuaalsed topless GO-GO tantsijad Peterburist!

Foto: Maksim Toome

Õhtu peavõrgutajad olid residendid DJ Bell ja DJ Peterson.

Foto: Maksim Toome

Järgmine TANTSUPARADIIS toimub reedel, 8.juulil klubis Hollywood, kus esineb live-kontserdiga kõige seksapiilsem naisansambel VIA GRA! Vaadake videoreklaami: 

Müügis ainult 1000 piletit ja saadaval neid piiratud koguses kiirematele kuni 30 protsendi soodustusega kõigis Piletilevi müügipunktides või internetis.

Foto: Maksim Toome

Rohkem infot ja VIP-laudade broneerimine ametlikult kodulehelt

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles