Ansambel Kuldne Trio: pits oli pidevalt ees

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Vlassov näitamas «Radari» ajakirjanikule Robert Kõrvitsale ruumi, kus nad naisi «pantvangis» hoidsid.
Jüri Vlassov näitamas «Radari» ajakirjanikule Robert Kõrvitsale ruumi, kus nad naisi «pantvangis» hoidsid. Foto: Kanal 2/ Radar

«Ma kardan, et omal ajal joodi ikka rohkem kui praegu,» räägib Kuldse Trio asutaja Mihkel Smeljanski ansambli omaaegsest kuldajast. «Pidevalt oli pits ees ju,» täiendab teine Trio raudvara Jüri Vlassov. «Mitte, et ma võtan väikse napsi. Joomine lõppes täisolekuga.»

Mehed räägivad avalikult, kui palju omal ajal joodi ning mis teod sellega kaasas käisid. Näiteks meenutavad nad lõbusat lugu, kuidas nad võtsid kaks naist 24 tunniks «pantvangi», sest joomiste vahepeal oli vaja tööl käia, et pärast päevatööd oleks jälle taas, kellega pummeldada. Seejuures toimus kogu aktsioon suure saladuskatte all Endla teatri lavatagustes ruumides.

Foto: Kanal 2/ Radar

Tuleb välja, et Vlassov lõi ka omamoodi kinnise klubi kõigile neile, kellele pummeldamine meeldib. Sinna kuulus ootamatult suur hulk tuntud Eesti tegelasi.

Kui Smeljanski on tänaseks suurest pidutsemisest loobunud, siis Jüri Vlassov elab endiselt tõelist rokkstaari elu. Ta võtab pudeli õlut nii enne kui ka pärast proovi ning hoiab pudelit teatrimajas pidevalt enda ligi.

Kuidas alkohol meestele mõju on avaldanud ning kes on need tuntud inimesed, kellega koos kinnine alkoklubi loodi, seda näete täna õhtul «Radaris» kell 21:30 Kanal 2-s.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles