ETV uus saade «Navi» aitab vaatajal-kuulajal hoida kindlat suunda

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ETV 55! - Sünnipäeva tähistasid 19. juulil telemajas ETV veteranid
ETV 55! - Sünnipäeva tähistasid 19. juulil telemajas ETV veteranid Foto: Karli Saul

 

ETV uus saade «Navi» aitab vaatajal-kuulajal hoida kindlat suunda ETVs algab Eesti Rahvusringhäälingu programme, saateid ja tegijaid tutvustav saade, et vaatajad võiksid rikkaliku pakutava hulgast paremini üles leida just õige ja vajaliku enda jaoks.

 

«Navi» aitab navigeerida ERRi tele- ja raadioprogrammide, portaalide, põnevate saadete ning persoonide vahel. Saatest «NAVI» saab esimesena teada näiteks ETV uutest sarjadest, Vikerraadio saateideedest, R2 muusikavalikust ja paljust muust.

Kogenud roolikeeraja Toomas Luhatsi juhtimisel viib uus iganädalane saade vaatajad paikadesse, kuhu tavaliselt ligi ei pääse, samuti mitmekülgsete tegijateni. Kas teadsite, et Eesti Rahvusringhäälingus töötavad tunnustatud Dj-d, bändimehed, kõrgliiga tasemel pallivad jalgpallurid ja edukad mälumängijad? Ka nendega püüab saade vaatajad aasta jooksul tuttavaks teha.

Küsida saab aga veel ja veel. Kuidas ulatuvad ERRi programmid Setumaani? Mida teevad vabal ajal «Pealtnägija» toimetajad? Millist muusikat kuulab kodus Klassikaraadio peatoimetaja?

Esimeses saates tehakse tutvust uue teadusteemalise noortemänguga «Rakett 69» ning BBC sarjaga «Spioonid». Räägitakse juttu Ingrid Peegiga tema tegemistest R2-s ja püütakse ühendust saada Uhhuduuri rändajate võttegrupiga Iraanis.

«Navi» on ETV eetris pühapäeviti kell 20 alates.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles