Marju Länik laupäeval klubis Korter

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marju Länik
Marju Länik Foto: Sven Tupits/Fotogeen/TV3

Neljandat korda toimub klubis Korter üritustesari «Defitsiit», kus kogu öö mängitakse ainult 80ndate eesti muusikat. Nagu ikka, kõlab üritusel ka elav muusika, mille eest seekord hoolitseb Marju Länik.

Ürituse alapealkirjad on nummerdatud kuni kevadeni. Pidudesari sai alguse numbriga 1980, ja kevadeks on plaan jõuda aastasse 1987. Sel korral on võlukood 1983, mis tähendab, et sellel aastal sündinud naisterahvad saavad üritusele kuni kl 23ni sisse tasuta!

1983 lõpetas oma karjääri Rootsi tennise-ninja Björn Borg ja hakkas meile aluspükse tegema. Lisaks kasvas suureks ansambel Kiss, aastal 1983 ilmusid nad avalikkuse ette ilma meigita. MacDonalds hakkas lisaks lehmadele ka kanadele õudusunenägusid põhjustama, kuna alustas McNuggetite tootmist jms!

Selle puhul astub laval üles neiu, kes 1983. aastal reliisis koos Vitamiiniga loo «Rock on mõnus ja popp» ehk Marju Länik. Eesti muusikat sellest ajastust mängib Dj Tom Lilienthal.

Tallinnfilmi juubeliaasta puhul näidatakse terve õhtu Korteri ekraanil vanu 80ndate Tallinnfilmi filme!

Klubi Korter asub Roseni 9, Rotermanni kvartalis,CC Plaza taga, Protesti kõrval, 16 Eur Hosteli juures!


Uksed avatakse kell 22!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles