Palmse mõisaparki tuleb noobel restoran

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Palmse mõis.
Palmse mõis. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Palmse mõisa direktor Maie Urbas rääkis, et läinud suvel rõõmustasid külastajate silma parki rajatud prantsuse stiilis aiad ja peenrad ning arengus oli oluline roll uuel konverentsikeskusel.

“Asume konverentsikorraldajatele soodsas paigas - piisavalt lähedal Tallinnale, aga samas piisavalt kaugel, et keegi sealt ööseks ära ei kipu,” sõnas Urbas.
 


Kokku külastas Palmse mõisat aasta jooksul 79 000 külastajat, põhiliseks välisturistiks oli sakslane, aga ka lähinaabrid on hakanud rohkem külastama, kusjuures järjest on suurenenud Venemaalt tulnud turistide osakaal.

Palmse uuendustest on selge, et supelmajja rajatud kohviku Isabella asemele tuleb restoran Peeter Ludvig, mis nimetatakse ühe mõisniku järeltulija järgi. Kui Palmse talupojastiilis kõrtsis pakutakse rahvusroogi, siis uues kohas saab edaspidi mõisaaegseid härrasrahva toite, kusjuures eriline koht on mereandidel. Tänavu hakkavad mõisa territooriumil elama ka hobused ja poni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles