Tanja: Adam Lambert pole Freddie, aga ta on omakorda ainulaadne

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanja
Tanja Foto: Tanja / Instagram

Lauljatar Tanja Mihhailova ootab põnevusega pühapäeva õhtut, mil ta saab kaasa laulda oma lemmiklugudele.

«Queen on väga tihedalt seotud minu lapsepõlvega. See on muusika, mida ma mäletan. Ja nii palju, kui ma ennast mäletan, olen kuulanud Queeni lugusid. Lapsepõlves kõlasid meil kodus Queeni lood, Guns 'n Roses ja Led Zeppelin. Queeni lood olid mul selged juba enne, kui ma kooli läksin,» ütles lauljatar.

Tanja arvates on tegu ühe parima bändiga möödunud ajast. Kahjuks nad uusi lugusid ei tee ja Freddie on juba läinud, aga lood on siiamaani elus ja elavad inimeste südames, kes on seda bändi kuulanud. 

«Ma arvan, et ma oskan peast laulda kõiki lugusid, mida Freddie on kunagi laulnud. Selline energia ja bändi sünergia oli ikka võimas. Metsikult võimas. Ja loomulikult hääl - Freddie hääl oli lihtsalt ainulaadne.»

«Mul õnnestus kunagi kaasa lüüa Vanemuise projektis «Queen - The Doors of Time», kus etendus oli rajatud Queeni loomingu peale. See oli üks minu lemmikutest muusikalistest projektidest üldse, sest ma sain laulda Queeni lugusid.»

«Ma juba ootan, millal pühapäev tuleb, sest ma kindlasti lähen kohale, siin pole mingit küsimust. Mul on hea meel, et nad teevad kostööd uue solistiga. Adam Lambert on üks väga omapärase ja diapasoonilt sama laia häälega. Kindlasti ta ei ole Freddie ja kindlasti ta ei ürita teda järele teha, aga ta on omakorda ainulaadne. Ma käisin ka tema kontserdil, kui ta mõned nädalad tagasi Eestis käis, ja ta on ikka väga-väga hea vokalist. Loomulikult ta laulab kõik noodid ära, mida seal laulda on ja millega on vanasti saanud hakkama Freddie. Ta ei ole Freddie ja temaga võrrelda ei ole mõtet, aga ta on omaette väga hea,» rõhutas Tanja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles