Pokkerihuviliste seast selgub Eesti parim

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Internet

Eesti turniiripokkeri föderatsioon (ETPF) korraldab esimest korda Freeroll Eesti meistrivõistlused pokkeris ehk kõik soovijad saavad võistelda tiitli nimel tasuta.

Meistritiitli võitja selgub 30. jaanuaril live finaalturniiril, millele eelnevad on-line kvalifikatsiooniturniirid TrioBeti pokkeritoas ning live eelvoorud Tallinnas, Tartus ja Pärnus.

Pärnus toimuvad live eelturniirid Vana turu kõrval asuvas 2Paaris 26.-28. jaanuarini. Sinna pääsemiseks tuleb läbida kvalifikatsiooniturniirid, millest esimene toimub 2Paaris juba sel pühapäeval, 16. jaanuaril.

“Freeroll Eesti meistrivõistlused pokkeris on sportlik väljakutse kõigile Eesti pokkerihuvilistele, sest turniiriseeria on täiesti tasuta ja oma pokkerimänguoskused saab proovile panna, sõltumata pangakonto suurusest,” rääkis Regina Gololob 2Paarist. “ Tõenäoliselt saab tulevane Eesti meister olema seni suurima osalejate arvuga pokkerivõistluse võitja Eestis.”

Võitja saab peale meistritiitli Eesti meistri käevõru ja paketi Orlov Invitationali peaturniirile Leedus. Samuti jagavad korraldajad finaallauas osalejate vahel 500 eurot ja mälestusesemeid.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles