Elu24 video! Aasta meelelahutaja Tõnis Niinemets: ega auhinnad tööd ei sega ja vastupidi, nende pärast tööd ei tehta

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Neljapäeval jagati Vene kultuurikeskuses kätte Eesti Meelelahutusauhinnad 2016, kust viis suure saagi koju näitleja Tõnis Niinemets. Mees pälvis Aasta meelelahutaja, Aasta näitleja tiitli ning tegi kaasa ka Aasta meelelahutussaates "Suur komöödiaõhtu". Elu24 uuris Tõniselt, kuidas ta sellise tähelepanuga kohanenud on ja mis saab edasi!

"See on selline klassikaline asi, et ega need auhinnad tööd ei sega ja vastupidi, nende auhindade pärast tööd ei tehta," rääkis Tõnis Niinemets vahetult pärast auhinnagalat, et tegemist on tänuväärt auhinnaga, sest see on vaataja ja publiku häälte põhjal.

Niinemets ei ole ei suitsu-, napsu- ega naistemees, on hetkel suure tähelepanu all, aga ühtegi pahet meile nimetada ei osanud. "Eks see meelelahutsumaailm on pärast seda veelgi uuema otsingul," nõustus mees, et ta on meelelahutusmaastikul värske veri. "Eks ta algus ole, siit saab ainult ülesmäge minna."

Foto: Erlend Štaub

Tähelepanu pahupoolt pole Niinemets veel tunda saanud, küll vahel inimesed möödaminnes midagi kommenteerivad. "Tähelepanu on tunda, aga see ei ole ahistav. Selles mõttes on ta tore."

Ka Niinemetsa "Suure komöödiaõhtu" tegelaskuju Suzi on elus ja jätkab: "Saad kuulda, mida Suzi veel teeb, aga tal on väga suur süda ja punkt on panemata."

Suzi keskel
Suzi keskel Foto: Erlend Štaub

Elu24 peatoimetaja Anu Saagimi kõrvu on jõudnud ka kuuldused, et Niinemets lööb kaasa uue hooaja tele-shows "Su nägu kõlab tuttavalt", aga seda näitleja veel ei kinnitada ega ümber lükata ei saanud.

Näitleja loodab, et tema teletegemised toovad inimesi ka rohkem teatrisse ja Von Krahli etendusi vaatama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles