Kurb suhte lõpp: Calvin Harris jättis Taylori maha vähese huvi tõttu?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taylor Swift ja Calvin Harris
Taylor Swift ja Calvin Harris Foto: Buzzfoto.com / Scanpix

Maailmakuulus DJ jättis popstaari maha pärast 15 kuud suhet ning hoolimata sellest, et mees suhte lõpetas, on ekspaar endiselt kontaktis.

Allika sõnul ei olnud intsidenti, mis oleks lahkumineku põhjustanud ning suhe lihtsalt vajus ära, vahendab Female First.

Calvin Harris, kodanikunimega Adam Wiles oli see, kes suhte lõpetas: «Ta tegi seda väga täiskasvanulikul viisil. Taylor on endast päris väljas, aga nad on ikka suhtluses. Taylor oli Adami jaoks olemas ja toeks, kui ta autoõnnetusse sattus.»

Nimelt olevat Calvin kaotanud naise vastu huvi juba mõnda aega enne kui lahku mindi.

Foto: Vida Press

«Adamile väga Taylor Swift meeldis, ta ei olnud seda tüüpi tüdruk, kellega ta tavaliselt kohtamas käib, ja talle meeldis see. Talle meeldis, kui süütu naine oli ning, et tal on hea ja hooliv süda. Taylor oli rohkem südamega asja juures kui tema. Ta hakkas huvi kaotama mitu kuud tagasi, aga üritas mitte niisama lahku minna,» rääkis jutukas allikas.

Lisaks ei aidanud kaasa ka paari erinev töögraafik ning erinevat tüüpi sõbrad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles