BMX flatlandi mitmekordne maailmameister Viki Gomez näitab laupäeval Vabaduse platsil, kuidas sõita tuleb

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
BMX flatlandi mitmekordne maailmameister Viki Gomez
BMX flatlandi mitmekordne maailmameister Viki Gomez Foto: Jason Halayko/Red Bull Content Pool

Sel laupäeval algusega kell 15:00 toimub Tallinnas Vabaduse platsil Tallinn Bicycle Weeki raames Flatland jam, kus mitmekordne maailmameister Viki Gomez, kolmekordne X-Mängude võitja Martti Kuoppa ja Eesti parim flatland sportlane Bert Ribul demonstreerivad spordiala, oma sõidustiili ning soovi korral jagavad huvilistele sõidunippe.

Ürituse korraldaja Bert Ribuli sõnul ei ole Eestis pikka aega ühtegi sellist ettevõtmist toimunud. “Minu eesmärgiks on kasvatada Eestis sõitjate arvu ning tuua ka rohkem rahvusvahelisi sõitjaid siia. Laupäeval kaasa sõitvad Viki ja Martti on mõlemad maailmas absoluutsed tipud – neilt on kõigil väga palju õppida ning olen ülimalt õnnelik, et nad olid nõus meile oma nippe jagama tulema,” rääkis Ribul Flatland jami ideest ja eesmärkidest. 

Foto: promo

Kell 15:00 algav jam kestab õhtuni ning kõik saavad spordiala proovida, sõidunippe küsida ning lihtsalt koos sõita ja trikke harjutada. Kohapeal loositakse ka erinevaid auhindu parimate trikkide eest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles