Sari «Wayward Pines» naaseb uuenenud kujul

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Wayward Pines» reklaamplakat
«Wayward Pines» reklaamplakat Foto: FOX International Channels Estonia

Psühholoogiline põnevusseriaal «Wayward Pines» naaseb teise hooajaga, mis esilinastub Eestis esmaspäeval, 6. juunil kell 21.00 FOX kanalil. Sarja režissöör ja üks tegevprodutsentidest on tunnustatud filmirežissöör M. Night Shyamalan, kes on töötanud nt kassahittidega «Külaskäik» (The Visit), «Märgid» (Signs).

Eelmisel aastal 125 riigis esilinastunud sarja «Wayward Pines» teises hooajas võtab Matt Dilloni poolt mängitud peategelase koha üle näitleja Jason Patric (Rush,Keyhole), kes kehastab kirurgi Dr. Theo Yedlinit, kelle oskused muutuvad Wayward Pinesi külaelanikele hädavajalikeks. Uute näitlejatena liituvad sarjaga ka kahekordne Oscari nominent Djimon Hounsou (Blood Diamond, In America) ning Emmy ja Kuldgloobuse nominent Hope Davis (American Crime, The Newsroom).

Uues hooajas tekib vägivaldne vastasseis Wayward Pinesi uute saabujate ja «esimese põlvkonna» külaelanike vahel. Sündmuste keskmes on Dr. Theo Yedlin, kes ärkab pikast unest ning avastab end Wayward Pinesis toimuva mässu keskelt. Mõistmata, miks või kuhu ta on sattunud, proovib ta päästa Wayward Pinesi elanikke kõige hullemast, sest Wayward Pinesi lõpp tähendaks ka inimkonna lõppu. Sarja tegijad on lubanud, et uuel hooajal minnakse ka elektriaia taha, et õppida rohkem seal pesitsevate inimeste järeltulijate kohta.

Wayward Pinesi tegevprodutsendid lisaks M. Night Shyamalanile on Donald De Line (Green Lantern, The Italian Job), Ashwin Rajan (Devil, The Visit) ning ameerika kirjanik Blake Crouch.

Kümneosaline sari on eetris esmaspäeviti kell 21.00 FOX kanalil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles