Zlatan Ibrahimovic: carpe diem, ma ei karda EMil terrorirünnakut

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zlatan Ibrahimovic
Zlatan Ibrahimovic Foto: SCANPIX

Rootsi koondise staarründaja ja kapten Zlatan Ibrahimovic võttis sõna sel kuul Prantsusmaal algavate Euroopa jalgpalli meistrivõistluste oletatava terroriohu teemal.

Prantsusmaa võimude teatel turvab jalgpallipidu üle 90 000 politseiniku, kes on saanud hea terroriväljaõppe ja kelle abil loodetakse möödunud novembri sarnaseid rünnakuid ennetada, edastab The Local. 

34-aastase Ibrahimovici arvates teeb Prantsuse politsei head tööd ja suudab terroristid peatada.

«Mitte keegi ei soovi sattuda terrorismi küüsi ja selle tõttu on julgeolek tähtis. Palvetan, et EMil ei toimuks rünnakut, sest inimestel on õigus rahulikult jalgpalli nautida. Loodan, et jalgpallinaudingu saavad nii Prantsusmaal kohapeal mänge vaatavad kui ka kodus telerite ees olijad,» lausus jalgpallur.

USA on üks neid riike, mis andis hoiatuse, et äärmusislamistid võivad korraldada jalgpalli EMil rünnaku.

Rootsi jalgpallistaari sõnul ta oma julgeoleku pärast ei muretse.

«Carpe diem (ld k kasuta tänast päeva - toim), elame vaid ühe korra. Ma ei karda, et langeksin EMil rünnaku alla. Elan oma elu ega tee seda kõike ja kõiki kartes. Elu tuleb nautida ja lõbus olla. Ma ei karda, et minuga midagi juhtub,» lausus Ibrahimovic.

Lõuna-Rootsis Båstadis toimunud pressikonverentsil ei lausunud jalgpallur aga sõnagi selle kohta, millises meeskonnas teda uuel hooajal näeb. Pariisi Saint-Germani eest pidas ta viimase mängu mais. 

Euroopa 2016. aasta jalgpalli meistrivõistlused (UEFA EURO 2016) toimuvad 10. juunist kuni 10. juulini Prantsusmaal ja esmakordselt osaleb 24 koondist. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles