Eesti naised unistavad seksist neli korda päevas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seksita jäänud meest ootab kohtuasi.
Seksita jäänud meest ootab kohtuasi. Foto: Caro / Scanpix

Meesteajakirja FHM läbiviidud seksiküsitluses selgus muuhulgas, et 39% eesti naistest unistavad seksist kuni neli korda päevas ja pea pooled eesti meestest oleks nõus proovima seksi teise mehega.

Kokku vastas küsitlusele 1334 eestlast, neist 846 olid mehed.

Keskmiselt kaotavad eesti mehed süütuse 14,8 aastaselt. Naised teevad esimest korda seksi keskmiselt 14,3 aastaselt.

Elu jooksul on eesti meestel keskmiselt 4,6 ja naistel 3,9 sekspartnerit.

Kolmandikul eestlastest kestab keskmine vahekord 20-30 minutit.

Üle kolmandiku naistest unistab vähemalt neli korda päevas seksist.

Küsitluse teine osa puudutas voodielu fantaasiapoolt. Nii näiteks selgus, et pea pooled mõlemast soost eestlased on proovinud anaalseksi.

Populaarsuselt teisel kohal eksperimentidest on seks avalikus kohas (mehed - 54%; naised - 42%) ja kolmandal kohal on sidumismängud (mehed - 23%, naised - 33%).

44% meestest tahaks proovida seksi teise mehega. Naiste unistuste tippu kroonib sidumismängud (49%).

Saamaks teada, kui palju vastajaid valetavad, riputas FHM üles ka küsimuse, kui palju inimestest on proovinud voodis floobingut (välja mõeldud termin).

Tuli välja, et 5% eestlastest on seda olematut asja ka harrastanud. Ja 8% eestlastest sooviksid seda igal juhul proovida.

FHMi üleilmne küsitlus viidi läbi kolme kuu jooksul FHMi kodulehel www.fhm.com. Kokku oli üle ilma vastajaid üle 80 000.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles