Maarja-Liis vassis tantsusaates osalemise kohta

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maarja-Liis Ilus
Maarja-Liis Ilus Foto: Peeter Langovits
Kuluaarides sahistati juba ammu, et üks tantsusaate staaridest on ka lauljatar Maarja-Liis Ilus (27).
Maarjat olla nähtud juba ammu tantsutrenni tegemas, pajatas üks lugeja portaalile Buduaar.

Kuid Maarja-Liis vandus veel eilegi, et tema ei tea sellest saatest hetkel midagi.

Siiski ei välistanud ta enda osalemist täielikult: «Miski pole kindel, aga ma arvan, et sel aastal on «Tantsud tähtedega» rong juba minu jaoks läinud.»

«Võib-olla on vihje saatja mind lihtsalt kusagil tantsu vihtumas näinud ja arvab kohe, et osalen ka tantsusaates,» vassis Maarja-Liis surmtõsisel häälel.

Tänases Kroonikas pihib aga laulja, et oli selleks «Tantsud tähtedega» hooajaks juba ammu valmistunud, lükates edasi isegi mitmed esinemised.

Sai jah-sõna öeldud ja nüüd tuleb endast kõik anda, räägib lauljatar. Maarja-Liis on enda sõnul väga tantsulemb ning on rahul, et saab nüüd lõpuks ometi ka eratreeneri käe all oma tantsuoskust lihvida.

Maarja-Liisi tantsupartneriks on kolmandat hooaega tantsusaates osalev Veiko Ratas (30), kelle arvates on lauljatar suhteliselt vaoshoitud ning selge visiooniga.

Maarja-Liisile sobib Ratase arvates enim aeglane valss. Veiko Ratas on varem olnud partneriks Vilja Savisaarele ja Katrin Karismale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles