Club Atlantis serveerib ja doseerib puhast naudingut!

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Club Atlantis serveerib ja doseerib puhast naudingut!
Club Atlantis serveerib ja doseerib puhast naudingut! Foto: Klubi Atlantis
Club Atlantis juhatab nädalavahetuse sisse koos Cafe Truffega, kus toimub Fusion of Mind Warm-Up Party. Saturday Stardust toob Tartusse taas võrratu DJ Kaarel Kose.
Neljapäeviti toimuv Body & Soul meets R'n'B on nüüd uues kuues - Fusion of Mind, mis toob CAT-is pulti Peakokkade liidu liikme ja mitme kohviku peakoka DJ Chef de Cuisine'i (Joel Ostrat), kes serveerib parimat R&B-d ja Hip-Hoppi. Spices by DJ Kerstin, kes on CAT-i neljapäevane resident nais-DJ ja DJ Mista! Warm-up party toimub aga mitmeid auhindu võitud Cafe Truffes, kus laval Rebecca Kontus.
 
Reedel ootab Good Vibrations end õigele lainele häälestama. Tasub meeles pidada, et Good Vibrations tugevdab immuunsüsteemi kvaliteetse house, mainstreami ja R'n'B rütmidega, mida Te sellise ilmaga vajate! Puldis DJ Simon Jay.
 
Saturday Stardust toob aga esimest korda sel aastal taas Tartusse armastatud raadiohääle ja DJ Kaarel Kose, kes jätkuvalt laupäevaste pidude lippu CAT-is kõrgel hoiab, pakkudes metropolihõngulist tähetolmu klubihittide maailmast just Teie jaoks sobivates rütmi- ja muusikadoosides.
 
Lisainfo:  www.atlantis.ee
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles