Tallinna kuumim suvealguspidu viib St.Tropez'sse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna kuumim suvealguspidu viib St.Tropez'sse
Tallinna kuumim suvealguspidu viib St.Tropez'sse Foto: Klubi Teater

Sel reedel, 3.juunil toimub linna kõige uhkem suvealguspidu St.Tropez! Kuumad kaunitarid, kosutavad kokteilid ning selle suve kõige uuemad hitid kohtuvad klubis Teater, et pakkuda kõigile klubikülastajatele unustamatu peoelamus.

Saint-Tropez on tuntud kui tõeline puhkuse kuurort, kus oma vabu päevi veedavad ka paljud ülemaailma tuntud staarid. See on koht, kus alati paistab päike, luksusjahtidel toimuvad vägevad peod, DJd mängivad otse rannaliival ning šampanja voolab ojadena!

Seda kõike näeb aga juba ka sellel reedel, 3.juunil, kui ööklubi Teater avab uksed linna vägevaimale suvealguse peole St.Tropez! Kaunid Diivad pakuvad suurepärast meelelahutust hommikuni ning parimaid suviseid peohitte mängib DJ Janika Tenn.

Foto: Ööklubi teater

St.Tropez koondab klubisse Teater kõik suve kõige paremad elemendid: kaunid naised, suvised peohitid ning kosutavad kokteilid! Rohkem infot peo kohta leiad siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles