Eesti Muusikaauhindade gala väliskülaline on Sunrise Avenue

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
A. LE COQ LIVE EESTI MUUSIKAAUHINNAD 2011 VÄLISKÜLALINE ON SUNRISE AVENUE
A. LE COQ LIVE EESTI MUUSIKAAUHINNAD 2011 VÄLISKÜLALINE ON SUNRISE AVENUE Foto: Eesti Muusikaauhinnad

17. veebruaril Nokia Kontserdimajas toimuv A. Le Coq Live Eesti Muusikaauhindade gala toob ühele lavale nii eesti muusika tipud, kui väliskülalise Sunrise Avenue.

Soome viimase aja ühe suurima rockbändi suurhitt Fairytale Gone Bad murdis paari aasta eest üle Euroopa raadiote edetabelite tippu, olles ainuüksi Saksamaal terve aastakümne üks mängituimaid lugusid.

Eestis esmakordselt esinev Sunrise Avenue esitab muusikagalal hittloo oma järgmiselt, märtsis ilmuvalt kauamängivalt. Eesti Fonogrammitootjate

Ühing tunnustab iga-aastasel galal eesti parimaid muusikuid, kes on eelneva aasta jooksul loonud uut muusikat või tootnud muusikavideo.
 

Eesti Muusikaauhinnad on tähtsaim muusikaelu sündmus, mis tunnustab meie tegevartiste. Nominendid ja võitjad valitakse välja üle sajaliikmelise zürii poolt, mis koosneb muusikaga seotud eluvaldkondade esindajatest, kes annavad oma hääle eelmisel aastal ilmunud albumitele 14 kategoorias. Lisaks tunnustatakse üks eesti artist auhinnaga Panus Eesti Muusikasse.
 

Tseremoonia toimub juba 13. korda ning teist aastat Nokia Kontserdimajas, mis annab võimaluse üllatada sel aastal mitte ainult paljude kuulsaimate kodumaiste artistidega vaid suurejooneliste tehniliste erilahendustega.

Teiste seas esinevad laval Ott Lepland, Lenna, Tanel Padar & The Sun ning teised meie tuntuimad artistid.
 

Gala otseülekande teeb TV3, mis toob kõikidesse Eestimaa kodudesse vabariigi muusikamaailma koorekihi ning seltskonnaglamuuri.
 

Showle müüakse ka piiratud arv pileteid neile, kes tahavad eksklusiivset galat kohapeal jälgida. Piletid on müügil Piletilevis ja Ticketpros hinnaga 12,50-20 EUR.

 

Eesti Muusikaauhinnad on iga-aastane galakontsert, mida Eesti Fonogrammitootjate Ühing (EFÜ) korraldab alates 1998. aastast eesti muusikute ning muusikalise loomingu tunnustamiseks.

EFÜ Eesmärgiks on kodumaise muusika väärtustamine ning läbi auhindade tunnustuse jagamine silmapaistvatele eesti muusikutele. Lisainfo www.muusikaauhinnad.ee.

EFÜ on on mittetulunduslik fonogrammitootjate kollektiivse esindamise organisatsioon Eestis. Lisainfo www.efy.ee
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles