Maltis: ma ei astunud seda sammu raha pärast!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ester Tuiksoo ja Mait Maltis
Ester Tuiksoo ja Mait Maltis Foto: Sven Tupits

 

Eile sai teatavaks, et laulja Mait Maltis liitus Keskerakonnaga ja kandideerib märtsi valimistel riigikokku.

«See mõte mõlkus mul meeles juba pikemat aega. Kas just konkreetselt Keskerakonna poole, seda ma ei julge väita, aga nüüd mõnda aega tagasi, kui liitus minu hea peresõber ja laulupartner Ester Tuiksoo, andis see mulle väikese tõuke ja kindlustunde. Kui Ester on sellise valiku langetanud, siis peab see õige olema,» tunnistas Maltis Raadio 2 saates «Siin me oleme».

«Poliitikasse on natuke värsket verd juurde vaja ja ma mõtlen, et 60 aastaga on üht-teist kogutud, mida rahvale jagada. Ainuõige kohus oleks praegu riigikogus oma sõna sekka ütelda,» ütles Maltis ja lisas: «Sa näed seda kõike, mis toimub muus maailmas, ja sa ei suuda midagi selle jaoks teha. Ma mõtlen, et natukene üritaks, ehk õnnestub midagi paremaks teha.»

«Ma ei astunud seda sammu raha pärast. Ma olen 60 aastat elanud ja teinud tööd, mul on armastav pere, mul on kõik olemas. Ma ei saa sealt midagi, ma hoopis tahan rahvale anda,» sõnas Maltis.

Südameasjaks plaanib laulja võtta maaelu edendamise: «Mulle tundub, et Keskerakond tegeleb rohkem maarahvaga.»

Uuno Loobi terava väljaütlemise peale sõnas Maltis: «Me ei saa kellegi arvamust keelata, las ta räägib.»

Samuti tunnistas Maltis, et on olnud varem Rahvaliidu valija.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles