Võida piletid Rakvere legendaarse ööklubi Exclusive avamisele!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
14. jaanuaril avab üle 10 aasta uksed legendaarne Rakvere ööklubi Exclusive suurejoonelise ning kordumatu avapeoga!
14. jaanuaril avab üle 10 aasta uksed legendaarne Rakvere ööklubi Exclusive suurejoonelise ning kordumatu avapeoga! Foto: ööklubi Exclusive

14. jaanuaril ehk juba reedel avab üle kümne aasta uksed legendaarne Rakvere ööklubi Exclusive ning Elu24 loosib suurejoonelisele avapeole kolm vabapääset kahele!

Loosimisel osalemiseks pole vaja teha muud, kui liituda Elu24 Facebooki lehega ja vastava postituse all piletisoovist teada anda! Võitjad selgitame välja neljapäeva õhtul.

----

PILETILOOSI VÕITJAD
Legendaarse Rakvere ööklubi Exclusive avapeo vabapääsme kahele saavad loosi tahtel Kaija Kokk, Tauri Lukman ja Elen Anger.
Toredat pidutsemist!!

----

Õhtu peaesinejaks on äsja juba teist korda R2 Aastahiti võitnud Koit Toome bändiga. Avamise puhul on Rakveres külas ka Kapten Morgan oma nelja kaunitariga.

Õhtu jooksul on oodata erinevaid üllatusi, seal hulgas loositakse välja puhkusereis. Uksed avatakse kell 23.00, esimesel tunnil naistele sissepääs eelmüügihinnaga, piletid müügil ka eelmüügis iga päev kella 12.00st kella 14.00ni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles